maturatortul si orgastmul

sau “cocosfarcul” si “conopizda”… sau oricare alta din combinatiile tembele pe care le inventam impreuna cu mr T
asadeci acu fix un an reinvia mica mea viata sexuala, dupa abstinenta post-B. , flirturi inconsistente si peripetii in lumea macrobiotica si insalubra a sex-datingului, reinvia cum spuneam datorita unui dandy fitzos de la care am ramas cu un friend pe facebook si un documentar facut impreuna pe ArteRadio, si iacatamas acu, inflorinda si epanouie , nu atat datorita relatiei realmente STABILE asa cum poate numai un stafilococ sau un reumatism sa fie stabile, ci mai ales faptului ca alesul meu este fantastic la pat punct
iar teribila constiinta a satisfactiei si plenitudinii corporale aduce un zambet tamp si mistificator, mici coincidente stil telepatie, paranormal si comunicare extra-senzoriala de care nu ma mai credeam capabila. si mai ales, inscrise cu neon si design recherche sunt cuvinte precum incredere, dorinta, caldura, prietenie, micul/marele miracol al gasirii unui celuilalt care este tot atat de complex si complicat ca si subsemnata, dar care, culmea, face ca lucrurile sa para incredibil de tari, de simple, si de aproape …. cam ca si romanul omonim..
superflue si cretinutze par prin comparatie povestile erotice romanesti cu care m-am cadorisit , si sterse angoasele tarzii din nopti de vara.
pe de alta parte stiu ca periculos de aproape se afla constituirea unui clan in doi, care sa ne si ma ingroape. si nu stiu inca daca e simpla paranoia sau nu. cert e ca exista din ce in ce mai multe inside jokes pentru care “three is a crowd”, dar asta nu face momentan decat sa ma entuziasmeze. la fel de mult ca discutiile, raidurile la supermarket, filmele melo sau action-packed la care ne uitam pe videoproiector sau lipiti de monitor(t), de frisoanele de frig sau nu numai, de gelurile de dus pe care ni le recunoastem unul pe corpul celuilalt, de sesiunile de gadilat, de planurile, Parisul din mintea noastra si apartamentul din Essex, zbantuiala lui privata s.a.m.d.intr-un carusel de mici fericiri de nepovestit caci ar fi netraite decat de mine, si neinregistrabile caci ar fi insuficient de veridic redate.
cam asa. bine. e bine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: