Observatii colaterale: 4 oameni in schema grabita

Tipul cu alura de post-Alex Leo Serban, cu unghiile calcifiate si pete/rani care urlau “sifilis” pe antebrate, tipul acesta a stat langa mine mai bine de 5 statii in 311, cu un miros dulceag de fructe putrede emanand din el spre mine. Cu trench de piele roasa a la film noir prost, cu lantug de gablontz la ochelari, si eu care nu puteam decat sa ma gandesc cat de stupid e ca “highlight”-ul zilei e faptul ca am aflat ca nunta fiicei fostei colege de facultate la care vrea sa ma traga mama beneficiaza pe post de ginerica de Cheloo de la Parazitii. Veste care mi-a provocat o picare paralela cu planul propriu a fetei mele, si un gust salciu in avans.
Apoi tipa cu alura de post-PJ Harvey trecuta prin zeci de dezintoxicari si mult mai multe intoxicari, care zacea pe banca de pe la Piata Muncii, cu ciorapi din plasa neagra, pana la jumatatea gambei, cu o haina din vinil rosu si cu culoarea parului neidentificabila si cu un copil mic intins incomod in bratele ei. Trist, dar nu mai trist decat…
…tipul si tipa – ea, prototipul matroanei fellinian-dambovitene, el o mixtura sinistra de Mr.Bean la senectute “altoit” cu Anthony Perkins si Ciorbea, si matreata all over – care conduc, de dupa un culoar murdar si intunecos, de dupa 2 caini betegi tolaniti pe jos si de dupa perdelute din materialul din care se faceau fetele de masa ale catedrei in generala si husele scaunelor de sofer in autobuz – ei bine, conduc o carciuma imputita de/cu muncitori pe numele ei “Z****”, si care vor pleca “de data asta” in vacanta in circuit de 8 zile “doar” la castelele Bavariei. Data trecuta au fost cele de pe Valea Loirei.
In momente ca astea, nu ma mai gandesc la diversitatea uimitoare a gradinii lumii asteia, ci daca mai au vreo relevanta “Rezolutiile tampite pentru o viata mai putin tampita” pe care le scriu mare si labartat in caietul meu , proasta de mine.
wjohnson.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: